Puumekanistikerho on Espoon Otaniemessä toimiva puutekniikan opiskelijoiden ja mekaanisesta puunjalostuksesta kiinnostuneiden ammattiainekerho. Kerho järjestää jäsenilleen excursioita ja erilaisia vapaa-ajan tapahtumia sekä toimii linkkinä opiskelijoiden ja teollisuuden välillä. Puumekanistikerho on myös perinteisesti ollut puutekniikan laboratorion kanssa läheisessä yhteistyössä kehittämässä puutekniikan opintoja ja opiskeluympäristöä. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki AYY:n opiskelijat ja alumnit sekä vaihto-opiskelijat.

Mikäli olet kiinnostunut kerhon toiminnasta ja haluat osallistua tapahtumiin, voit liittyä kerhon jäseneksi täyttämällä jäsentietolomakkeen. Mikäli liityt kerhoon ensimmäistä kertaa, sinun ei tarvitse maksaa jäsenmaksua ensimmäiseltä vuodelta, muutoin maksa jäsenmaksu seuraavien ohjeiden mukaisesti:

Tili: FI09 1309 5000 1558 25 (NDAFIHH)
Saaja: Puumekanistikerho ry
Summa: 5 €
Viite:  2286

HUOM! Älä laita omaa nimeäsi viestikenttään, vaan laita suoritetusta maksusta ilmoitus rahastonhoitajan sähköpostiin! Hallituksen yhteystiedot löytyvät alta.

Puumekanistikerhon tietosuojaseloste

Voit myös liittyä pelkästään sähköpostilistalle tai Facebook-ryhmään, jolloin saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista.

Mikäli sinulla on kysyttävää jäseneksi liittymisestä tai jäsenmaksun maksamisesta, sinua auttaa puheenjohtaja Sebastian Nikolov tai rahastonhoitaja Henri Heikkilä.

 

Yhdistyksen säännöt