Puumekanistikerho järjestää perinteisen yrityssaunailtansa Rantsulla maanantaina 4.2. klo 18 alkaen. Yrityssaunailta on tarkoitettu kaikille puualasta ja kerhosta kiinnostuneille!

Ilta alkaa mielenkiintoisilla puhujilla alan yrityksistä ja mukana ovat ainakin Metsä Wood, UPM, Finnos, Koskisen, Isku, professori Mark Hughes sekä yhdistyksistä myös Puuteollisuusinsinöörit ja Sahateollisuusmiehet ovat edustettuina. Esitysten jälkeen tarjolla on ruokaa, juomaa, seurustelua, saunaa ja tottakai palju!
Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 28.1. klo 12.00 osoitteessa https://www.puunjalostajakilta.fi/ilmomasiina-pjk/ ja sulkeutuu 2.2 klo 23.55. Ilmoittautuminen on sitova sen sulkeuduttua. Paikkoja on alustavasti 20 ja ensimmäisen vuoden opiskelijat ovat etusijalla.
Puumekanistikerho on puutekniikan opiskelijoiden ja mekaanisesta puunjalostuksesta kiinnostuneiden ammattiainekerho. Kerho järjestää jäsenilleen excursioita ja erilaisia vapaa-ajan tapahtumia sekä toimii linkkinä opiskelijoiden ja teollisuuden välillä. Lisätietoja saa kerhon nettisivuilta. Kerhon jäseneksi liittyminen on myös erittäin suotavaa ja onnistuu helposti täältä! Ensimmäisen vuoden jäsenyys on ilmainen ja senkin jälkeen jäsenyys tyhjentää tiliäsi vuosittain vain viiden euron verran.

TL;DR:
MITÄ: Puumekanistikerhon yrityssaunailta
MILLOIN: Maanantaina 4.2. klo 18
MISSÄ: Rantsulla
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!
MIKSI: Kesätöitä, ruokaa, juomaa, saunaa, palju ja kivoja ihmisiä!

Categories: Uncategorized